Arbeidsliv

Trenger din bedrift et løft innefor digital kompetanse?

Alle yrker vil bli berørt av automatisering. Programmering og annen digital kompetanse blir derfor relevant for mange flere. De som kan litt datateknologi vil i større grad kunne forstå, tilpasse seg og manøvrere i en arbeidshverdag preget av digitale løsninger. Et kurs i grunnleggende programmering eller datateknolgi er derfor en svært viktig kompetanse å ha i bagasjen.

For norsk verdiskapning er påfyll av teknologisk kompetanse avgjørende. Næringslivet har ikke tid til å vente på at dagens elever blir morgendagens arbeidstakere. Løsningen er etter- og videreutdanning av de som i dag er i jobb.

Kodeskolen på Fornebu:

• skreddersyr kurs til ditt behov, fra 2-timers foredrag til 40-timers fordypningskurs
  • kurs i tekstbasert programmering, generell datateknologi eller en kombinasjon
  • bruker erfarne PhD-studenter i Simula Research Labs til kursholdere
  • kan inkludere spennende foredrag holdt av Simulas forskere om relevante tema som maskinlæring og IKT-sikkerhet
  • lengre kurs innen AI og sikkerhet er under utvikling. Vi piloterer gjerne noe sammen med din bedrift

Vi skreddersyr innhold til din bedrift!

OBS: Grunnet covid-19 tilbyr vi kun digitale kurs en tid fremover.

Dette sier deltakerne:

«Bra! Jeg er veldig glad at jeg fikk såpass mye tid til dette i arbeidstiden, fordi terskelen for å sette seg ned med koding på fritiden var høy for meg»

«Stor variasjon, flinke kursholdere»

«Kurset er godt forberedt, lærerikt og nyttig»

«Proft og gjennomtenkt»

Kurseksempler

Hvem er vi

Ta gjerne kontakt med oss via epost dersom du lurer på noe eller ønsker å booke et kurs, på kodeskolen@simula.no.

OM SIMULA

Kodeskolen hører inn under forskningslaboratoriet Simula, og holder til på Fornebu i Bærum kommune. Simula ble etablert i 2002 og har som formål å løse viktige og grunnleggende problemer innen IKT, trene og utdanne forskere og utvikle nye kommersielle virksomheter.

Martin Linges vei 25

1364 Fornebu