For bedrifter

Alle yrker vil bli berørt av automatisering. Programmering og annen digital kompetanse blir derfor relevant for mange flere. De som kan litt datateknologi vil i større grad kunne forstå, tilpasse seg og manøvrere i en arbeidshverdag preget av digitale løsninger. Et kurs i grunnleggende programmering eller datateknologi er derfor en svært viktig kompetanse å ha i bagasjen.

For norsk verdiskapning er påfyll av teknologisk kompetanse avgjørende. Næringslivet har ikke tid til å vente på at dagens elever blir morgendagens arbeidstakere. Løsningen er etter- og videreutdanning av de som i dag er i jobb.

«Jeg er veldig glad at jeg fikk såpass mye tid til dette i arbeidstiden, fordi terskelen for å sette seg ned med koding på fritiden var høy for meg»

Tidligere kursdeltaker

Mer informasjon om kursene våre

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss via epost på kodeskolen@simula.no eller skjemaet nedenfor dersom du lurer på noe eller ønsker å booke et kurs.